jedini platinum elite provider u istri

nevidljivi aparatić za zube

zdravlje

Jedna od najvećih prednosti uklonjivog alignera u odnosu na tradicionalne aparatiće je što vam omogućuje bolju brigu o svojim zubima.

Hrana i Aktivnosti

Uz Invisalign uklonjive aparatiće, možete jesti i baviti se svim aktivnostima koje sa tradicionalnim apratićem ne možemo.

manje dentalnih posjeta

Iako i dalje važni, količina posjeta svome ortodontu je uvelike smanjena korištenjem invisalign uklonjivih aparatića.

Manje iritacija

Invisalign nema oštrih rubova koji, kao kod tradicionalnih aparatića, mogu izazvati iritacije usne šupljine te rane i krvarenja usana.

Što znači biti
Platinum Elite provider

Invisalign platinum elite provider prestižan je status za nekoliko odabranih ortodontskih i/ili stomatoloških ordinacija za koje se smatra da imaju najvišu razinu kvalitete i stručnosti kada je u pitanju pružanje Invisalign tretmana. Ovaj status označava predanost stomatologa izvrsnosti i predanost pružanju najboljeg mogućeg iskustva pacijentima.

Invisalign je vodeći brand ortodontskih alignera koji se koriste za ispravljanje zuba i poboljšanje osmijeha bez upotrebe metalnih bravica. Zadatak je složen i stoga ga moraju obavljati visoko obučeni stomatolozi. Zbog toga postoje kriteriji da postanete Invisalign pružatelj usluga. Prvo i najvažnije, da bi postao pružatelj usluga Invisalign, stomatolog ili ortodont mora završiti obuku specifičnu za Invisalign, biti certificiran za korištenje Invisalign proizvoda i postupaka te pokazati predanost pružanju kvalitetne skrbi za pacijente.

Druge usluge dostupne Platinum Elite pružateljima usluga Invisalign:

 

  • Imaju pristup najnovijoj tehnologiji i tretmanima:

Pružatelji usluga Invisalign Platinum Elite imaju pristup najnovijoj tehnologiji, što im omogućuje da svojim pacijentima pruže najbolju skrb. Češće nego ne, ova njega uključuje najnoviji softver i hardver, kao što su Invisalign Clincheck Pro i Clincheck Smile Simulation softver, kao i iTero Element skener. Ovi alati, kao što je ranije spomenuto, pomažu pružateljima usluga u stvaranju točnih digitalnih otisaka koji se koriste za izradu prilagođenog plana liječenja za svakog pacijenta. Skeneri također omogućuju pružateljima usluga praćenje napretka pacijenta tijekom liječenja, tako da mogu napraviti prilagodbe ako je potrebno. Osim toga, ti pružatelji usluga također imaju pristup naprednim tehnikama kao što su AcceleDent Aura i Propel, koje se koriste za ubrzavanje vremena tretmana i poboljšanje rezultata. Uz ovu vrhunsku tehnologiju i tretmane, pružatelji usluga Invisalign Platinum Elite mogu svojim pacijentima pružiti najkvalitetniju skrb.

 

  •  Predani su pružanju najbolje moguće skrbi svojim pacijentima.

Pružatelji Invisalign Platinum Elite shvaćaju da njihovi pacijenti zaslužuju najvišu kvalitetu njege i da su u poziciji ponuditi tretmane koji daju najbolje rezultate. Predani su ponudi pacijenata najnaprednijih tretmana i tehnologija te personalizirane skrbi prilagođene njihovim potrebama. Invisalign Platinum Elite pružatelji usluga također znaju da ne postoje dva ista slučaja. Zato izdvajaju vrijeme za izradu prilagođenog plana liječenja za svakog pacijenta. Oni koriste sofisticirani softver za mapiranje tijeka liječenja specifičnog za zube i desni pojedinca.

Video Galerija

Zašto izabrati baš nas?

Iskustvo i stručnost

Naša ortodontska ordinacija ponosi se višegodišnjim iskustvom i visoko kvalificiranim osobljem s tisuće zadovoljnih pacijenata. Naš tim je educiran na prestižnim institucijama i redovito sudjeluju u dodatnim edukacijama kako bi bili u toku s najnovijim tehnikama i tehnologijama u ortodonciji.

Personalizirani pristup svakom pacijentu

Svaki pacijent je jedinstven, stoga nudimo personalizirane planove liječenja prilagođene vašim specifičnim potrebama i željama. Kroz detaljne konzultacije i pažljiv pristup osiguravamo da svaki pacijent dobije najbolju moguću skrb i rezultate.

Najmodernija tehnologija

Koristimo najnoviju tehnologiju i opremu kako bismo osigurali brze, precizne i učinkovite tretmane. Naša ordinacija opremljena je digitalnim rendgenskim uređajima, 3D skenerima i drugim naprednim alatima koji omogućuju preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana.

Pristupačnost i fleksibilnost

Svjesni smo da je vrijeme dragocjeno, stoga nudimo fleksibilne termine prilagođene vašem rasporedu, uključujući popodnevne i vikend termine. Osim toga, nudimo razne opcije plaćanja i financijske planove kako bismo osigurali da vrhunska ortodontska skrb bude dostupna svima.

Recenzije Klijenata

Vrlo nam je važno posvetiti maksimalnu pažnju svakome pacijentu,
zato nam je drago kada se taj trud prepoznaje!

Zakoračite prema savršenom osmijehu već danas!

Ne čekajte! Rezervirajte svoj termin i započnite putovanje prema zdravom i lijepom osmijehu s našim stručnim timom. Naša vrata su uvijek otvorena.
Kontaktirajte nas sada i iskusite vrhunsku ortodontsku skrb u ugodnom i profesionalnom okruženju.