Aparatići za zube bravicama

Fiksni ortodontski aparatić

Fiksni ortodontski aparatić je najučinkovitije sredstvo ispravljanja ortodontskih nepravilnosti.

Jednostavno rečeno, aparat služi za ispravljanje zubnog niza pacijenta i vraćanje svakog pojedinog zuba u njegov optimalan položaj, čime se rješava problem koji nije samo estetski, već prije svega funkcijski.
Fiksni aparat sastoji se od sustava pločica (poznatih kao bravice) koje se pričvršćuju na zube procesom koji se naziva “bonding” i kroz koje se učvršćuje ortodontska žica.

Dužina ortodontske terapije ovisi o kompleksnosti anomalije.

Nakon pregelda, dijagnostičkih postupak, prezentiranja plana terapije , dolazi do postavljanja fiksnog aparata nakon čega slijede periodične kontrole u razmaku od 4/ 6/ 8 tjedana ovisno o fazi terapije.
Na kraju aktivne faze terapije, nakon što je postignuti i estetski i funkcijiski maksimum, slijedi skidanje fiksnog aparata i ulazi se retencijska fazi u kojoj pacijent dobiva retainer.

Retncijska faza je od iznimne važnosti kako bi se dalo vremena okolnim strukturama zuba da se reorganiziraju i dovedu do dugotrajne stabilnosti rezultata.

Dužina ortodontske terapije ovisi o kompleksnosti anomalije i suradnji pacijenta.

Damon aparatići za zube face-man-with-mustache-beard-using-orthodontic-appliance-teeth-correction

Zašto izabrati baš nas?

Iskustvo i stručnost

Naša ortodontska ordinacija ponosi se višegodišnjim iskustvom i visoko kvalificiranim osobljem s tisuće zadovoljnih pacijenata. Naš tim je educiran na prestižnim institucijama i redovito sudjeluju u dodatnim edukacijama kako bi bili u toku s najnovijim tehnikama i tehnologijama u ortodonciji.

Personalizirani pristup svakom pacijentu

Svaki pacijent je jedinstven, stoga nudimo personalizirane planove liječenja prilagođene vašim specifičnim potrebama i željama. Kroz detaljne konzultacije i pažljiv pristup osiguravamo da svaki pacijent dobije najbolju moguću skrb i rezultate.

Najmodernija tehnologija

Koristimo najnoviju tehnologiju i opremu kako bismo osigurali brze, precizne i učinkovite tretmane. Naša ordinacija opremljena je digitalnim rendgenskim uređajima, 3D skenerima i drugim naprednim alatima koji omogućuju preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana.

Pristupačnost i fleksibilnost

Svjesni smo da je vrijeme dragocjeno, stoga nudimo fleksibilne termine prilagođene vašem rasporedu, uključujući popodnevne i vikend termine. Osim toga, nudimo razne opcije plaćanja i financijske planove kako bismo osigurali da vrhunska ortodontska skrb bude dostupna svima.

Recenzije Klijenata

Vrlo nam je važno posvetiti maksimalnu pažnju svakome pacijentu,
zato nam je drago kada se taj trud prepoznaje!

Zakoračite prema savršenom osmijehu već danas!

Ne čekajte! Rezervirajte svoj termin i započnite putovanje prema zdravom i lijepom osmijehu s našim stručnim timom. Naša vrata su uvijek otvorena.
Kontaktirajte nas sada i iskusite vrhunsku ortodontsku skrb u ugodnom i profesionalnom okruženju.