fläsh - izbjeljivanje zubi

fläsh WHITEsmile

WHITEsmile Flash jedan je od najbržih i najsigurnijih sistema na tržištu za izbjeljivanje zubi. Pomno osmišljen sistem lampe i gela za izbjeljivanje, pruža sigurno i učinkovito izbjeljivanje zuba u ordinaciji pomoću najnovijeg hladnog LED svijetla.
 

Karakteristike WHITEsmile Flash lampe:
• Najnovija LED tehnologija hladnog svjetla
• Vođenje kroz tretman izbjeljivanja zubi
• Određivanje postignute nijanse tretmana izbjeljivanja zubi
• Inovativan fläsh.card sistem
• Zaslon u boji osjetljiv na dodir (Touchscreen)
• Jednostavno pozicioniranje glave

WHITEsmile Flash lampa za izbjeljivanje zubi rezultat je opsežnog istraživanja u skladu sa željama korisnika diljem svijeta.

Uz mnoge nove značajke poput ilustriranog programa “Vođeni tretman” koji vodi kroz sam tretman izbjeljivanja zubi “step by step”. Na taj način stvara se veća sigurnost samog tretmana izbjeljivanja u ordinaciji.

Zašto izabrati baš nas?

Iskustvo i stručnost

Naša ortodontska ordinacija ponosi se višegodišnjim iskustvom i visoko kvalificiranim osobljem s tisuće zadovoljnih pacijenata. Naš tim je educiran na prestižnim institucijama i redovito sudjeluju u dodatnim edukacijama kako bi bili u toku s najnovijim tehnikama i tehnologijama u ortodonciji.

Personalizirani pristup svakom pacijentu

Svaki pacijent je jedinstven, stoga nudimo personalizirane planove liječenja prilagođene vašim specifičnim potrebama i željama. Kroz detaljne konzultacije i pažljiv pristup osiguravamo da svaki pacijent dobije najbolju moguću skrb i rezultate.

Najmodernija tehnologija

Koristimo najnoviju tehnologiju i opremu kako bismo osigurali brze, precizne i učinkovite tretmane. Naša ordinacija opremljena je digitalnim rendgenskim uređajima, 3D skenerima i drugim naprednim alatima koji omogućuju preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana.

Pristupačnost i fleksibilnost

Svjesni smo da je vrijeme dragocjeno, stoga nudimo fleksibilne termine prilagođene vašem rasporedu, uključujući popodnevne i vikend termine. Osim toga, nudimo razne opcije plaćanja i financijske planove kako bismo osigurali da vrhunska ortodontska skrb bude dostupna svima.

Recenzije Klijenata

Vrlo nam je važno posvetiti maksimalnu pažnju svakome pacijentu,
zato nam je drago kada se taj trud prepoznaje!

Zakoračite prema savršenom osmijehu već danas!

Ne čekajte! Rezervirajte svoj termin i započnite putovanje prema zdravom i lijepom osmijehu s našim stručnim timom. Naša vrata su uvijek otvorena.
Kontaktirajte nas sada i iskusite vrhunsku ortodontsku skrb u ugodnom i profesionalnom okruženju.